Ustanavljanje podjetij za tujce

Slovenija je majhna in varna država, ki leži ravno v osrčju najbolj vznemirljivih poslovnih regij na svetu, kar zagotavlja geostrateški položaj, idealen za poslovanje z evropskimi in drugimi državami – trgom s 150 milijoni ljudi znotraj 600 kilometrov okoli Ljubljane, glavnega mesta Slovenije. Izjemna majhnost in maloštevilčno prebivalstvo sta dva glavna atributa države za potencialne tuje vlagatelje.

Kakšne storitve ponujamo tujcem v Sloveniji?

Naše prednosti

POPOLNA PODPORA

Tujcem v Sloveniji nudimo celovito podporo pri ustanovitvi podjetja, računovodstvu, z davčnim in pravnim svetovanjem in dovoljenji.

USTANAVLJANJE NA DALJAVO

Podjetje lahko ustanovimo tudi po pooblastilu (na daljavo), brez da je tujec prisoten v Sloveniji.

CELOVITO SVETOVANJE

Tujcem pred prihodom v Slovenijo ponujamo celovit vpogled v poslovanje v Sloveniji - svetujemo preko Skypa, telefona, e-pošte ...

POMAGAMO PRI PRILAGAJANJU NA SLOVENSKI PROSTOR

Tujcem v Sloveniji pomagamo tudi pri iskanju lasnega doma, pisarne, skladišča za posel, jim pomagamo pri vpisu v tečaj slovenskega jezika in jih uvedemo v slovensko kulturo.

TUJE GOVOREČI STROKOVNJAKI

V naši mednarodni pisarni imamo angleško, rusko, nemško, italijansko, hrvaško, bosansko in srbsko govoreče svetovalce.

CONNECTING WITH SLOVENIAN BUSINESS INSTITUTIONS

We connect foreign entrepreneurs with the Slovenian economy through various connections, economic organizations and associations, and offer solutions and ideas for optimal business development.

Predstavitev storitev v ostalih jezikih

Če imate tuje poslovne partnerje ali prijatelje v tujini, ki jih podjetništvo v Sloveniji zanima, jih čimprej napotite k nam. Individualno se bomo posvetili vsaki ideji, premislili možnosti razvoja in iskali dolgoročne rešitve.

01/300 32 13
01/300 32 02
info.eu@proevent.si

Reference

Zasebnost
Ko obiščete našo spletno stran, lahko prek vašega brskalnika shranjuje podatke iz določenih storitev, običajno v obliki piškotkov. Tu lahko spremenite svoje nastavitve zasebnosti. Upoštevajte, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vaše izkušnje na naši spletni strani in v storitvah, ki jih ponujamo.