Sodelovanje

Vas zanima združitev ali prodaja računovodskega servisa?

Lastnikom računovodskih servisov, ki iščejo nove izzive in priložnosti, ponujamo različne možnosti sodelovanja:

Kaj ponujamo?

Ob združitvi ponujamo možnost zaposlitve vaših zaposlenih, in vam zagotavljamo pošteno plačilo, skrben in profesionalen odnos do vaših strank in možnost razvoja v večji ekipi, ki šteje že več kot 22 strokovnjakov. V naši ekipi opravljamo storitve knjiženja in računovodenja že več kot 450 strankam, obenem pa imamo registrirano tudi svojo SPOT točko.

Zakaj so se podjetja odločila za združitev z našim računovodskim servisom:

Pridružili so se nam

BEMI d.o.o., Ljubljana (1. 5. 2015)

stranka o prehodu:
Geslo d.o.o.: "V začetku prehoda sem imel pomisleke glede na to, da me bodo napotili k novemu servisu (skrbniku), vendar sem bil pozitivno presenečen, ker so v novem podjetju zaposlili prejšnjega/sedanjega skrbnika, s katerim sem serviseran v zadovoljstvo obeh."
Enes Đurić, direktor

TRIBO d.o.o., Ljubljana (1. 6. 2016)

stranka o prehodu:
VACSERVIS d.o.o.: "Poslujem že od leta 1996. Letos smo z združitvijo TRIBA pristopil v PROEVENT. Sama zamenjava je potekala zelo dobro in ni bilo nobenih problemov. Sem pridobil nove dimenzije in dodatne informacije, tako, da sem z zamenjavo zelo zadovoljen in jo priporočam vsem, kateri s trenutnim servisom morda niso popolnoma zadovoljni."
Stojan Tašner, direktor

ANTERA d.o.o., Ljubljana (1. 9. 2017)

stranka o prehodu:
Poslovna Ikona: "Prenosa med računovodskimi servisi sploh nismo občutili. Edino, kar se je spremenilo, je bila lokacija. Ta se nahaja skoraj v centru mesta in je lahko dostopna.S samo storitvijo pa smo zelo zadovolji. Pričakal nas je nasmejan kolektiv, ki nam poleg strokovnih nasvetov in točno oddanih poročil skuha še kavo. Ob neobveznem pogovoru rešimo marsikatero zagato s področja mednarodnega poslovanja. Zelo dobra izkušnja, tako s prenosom, kot z novim servisom. Proevent d.o.o. resnično priporočamo vsem našim partnerjem."
Saif Ullah, direktor

M.L. d.o.o., Ljubljana (1. 7. 2018)

stranka o prehodu:
RSN MEDIA d.o.o.: "Za zagotavljanje širokega nabora storitev in končnih rešitev na področju vizualnih komunikacij zahteva sposobnost, iznajdljivost in znanje naših zaposlenih ter naših partnerjev. Uspešno zaključeni projekti in zadovoljstvo naših strank, potrjuje sposobnost naše ekipe. Del naše ekipe pa so tudi naši partnerji h katerim spada seveda tudi podjetje Proevent."
Peter Predanič, direktor

MRVAR d.o.o. (1. 12. 2018)

stranka o prehodu:
ANOK: "Proevent sestavljajo ljudje, ki me vedno sprejmejo z nasmehom, pozitivno energijo, so strokovnjaki na svojem področju in imajo profesionalen odnos. Kljub temu pa ohranjajo tisto domačo atmosfero, pri kateri se počutim udobno, in ki ustvarja zaupanje.”
Andrej Nadrih, direktor

Gospodarno vodimo kot dober zaposlovalec

Družba Proevent (odlikuje nas 25-letna tradicija poslovanja) se je več let zapovrstjo uvrstila med finaliste izbora Zlata nit. Zlata nit je medijsko-raziskovalni projekt časnika Dnevnik. Kot eden osrednjih medijev Republike Slovenije časnik Dnevnik s promocijo podjetniške inovativnosti, primerov dobrih praks na področju zaposlovanja ter kakovosti delovnih mest nosilce uveljavlja kot zgled in navdih poslovnega in širšega okolja.

Z medijsko-raziskovalnim projektom Zlata nit – izborom najboljšega zaposlovalca, želijo vplivati na dinamičen razvoj zaposlenih in organizacij ter prispevati h konkurenčnosti slovenskega gospodarstva in s tem poudarja pomen kakovostnih odnosov med podjetjem in zaposlenimi. V našem podjetju se zavedamo, da je skrivnost uspeha v spodbujanju izobraževanja zaposlenih in ustvarjanju dobre organizacijske klime.

Projekt Zlata nit podpirajo najvidnejši predstavniki poslovne javnosti, civilnih združenj in akademskega sveta. Častni pokrovitelj projekta Zlata nit je Ministrstvo za delo, družino in socialne zadeve RS.

Oglasite se nam

Če vas združitev zanima in imate dodatna vprašanja vas prav lepo vabimo na kratek informativen sestanek, kjer lahko najdemo kvalitetne in dolgoročne rešitve za vas, vaše sodelavce in vaše stranke ter se tudi osebno spoznamo.

Nadejamo se uspešnega sodelovanja z vami,

Janez Levec, direktor družbe

01 300 32 10, janez.levec@proevent.si

Če vas sodelovanje zanima in imate dodatna vprašanja, vas prav lepo vabimo na kratek informativen sestanek, na katerem bomo zagotovo našli kvalitetne in dologoročne rešitve.

01/300 32 10

Reference

Slide “S podjetjem Proevent d.o.o. sodelujemo že 4 leta. Zelo so zanesljivi, hitri, učinkoviti. Na vsa naša vprašanja in prošnje odgovorijo v zelo kratkem času oziroma takoj. Zelo zadovoljni. Toplo priporočamo.”

Martin Dodič mag.farm., Direkor MED TRUST d.o.o.
MED TRUST
Slide “Kot distributerji folij za steklene površine, materialov za tisk, orodij za delo in drugih sorodnih
izdelkov, ki se večinoma uporabljajo v grafični industriji, ponujamo visokokakovostne rešitve
na enem mestu. Veliko različnih rešitev pa predstavlja veliko število materialo in te v smislu
računovodstva veliko spremenljivk, kot so vrednosti in konti. Priznamo da to ni naše področje.
Je pa to področje naših partnerjev, podjetja Proevent. Oni zagotavljajo nam, da mi lahko
zagotovimo vam … preprosto VEČ.”

Samsi Aziri, direktor
PHINAL d.o.o.
Slide “Proevent sestavljajo ljudje, ki me vedno sprejmejo z nasmehom, pozitivno energijo, so strokovnjaki
na svojem področju in imajo profesionalen odnos. Kljub temu pa ohranjajo tisto domačo atmosfero,
pri kateri se počutim udobno, in ki ustvarja zaupanje.”

Andrej Nadrih, direktor ANOK, ANDREJ NARDIH S.P.
Slide Računovodski servis Proevent nas spremlja od skromnih začetkov, ko smo poslovali kot normirani s.p., do današnjega dne, ko smo podjetje po letih uspešnega poslovanja prestrukturirali v kapitalsko družbo z omejeno odgovornostjo. So hitri, odzivni in iniciativni. Računovodske storitve ter svetovanje opravljajo kakovostno in strokovno. Toplo priporočam!”

Mito Žnidarko, direktor podjetja EU sfera d.o.o. www.eusfera.si
Slide “Zelo smo zadovoljni pri sodelovanju s podjetjem Proevent na področju računovodstva. Imajo profesionalen odnos in strokovno znanje. Vedno so prijazni, kadarkoli dosegljivi in hitro odzivni. Najlepša hvala za vso pomoč! Želimo tudi nadaljnji razvoj.”

Anastasiia Fadeeva, direktorica
RADIAN d.o.o.
Slide “Zakaj imamo radi naše računovodstvo? Zato, ker sodelujemo s fantastično,energično, pridno, učinkovito, odzivno in strokovno ekipo. Samo taka storitev omogoča nemoteno, stabilno, poslovanje podjetja. Veseli smo, da vas imamo.”

Simona Boc, direktorica
ZALOŽBA CHIARA

Slide “Če nimaš dobrega računovodje, je bolje da ne odpiraš podjetja.
Ekipa Proeventa poskrbi, da se lahko v miru ukvarjamo s svojo
dejavnostjo. Obiski pri njih pa so zaradi pozitivnega vzdušja
vedno zabavni. :)”

Peterca Jaka, direktor
ŠPANSKA VAS
Slide "Preplavljeni smo z oglasi, ponudbami o najboljših storitvah računovodstev. In vsi so najboljši. Mi, zaradi svoje majhnosti nismo iskali najboljše. Iskali smo topel nasvet, iskrenega skrbnika za naše finančno področje, zaupanja vrednega sogovornika, ki bo izziv kadarkoli prijazno spremenil v rešitev. Uspelo nam je vse to in še več najti v eni osebi in prečudovitem timu. Hvala vam ker ste takšni in prosimo, ne spreminjajte se v najboljše."

Zavod Varna Pot
Slide “Naše Mesto komunikacij zaživi, ko so tudi dela bolj ”birokratske” narave urejena. Računovodski servis Proevent strokovno poskrbi, da je poslovanje našega mesta na ustreznem nivoju, z lepim sodelovanjem pa se je zgradilo primerno medsebojno zaupanje, ki vodi k še večjim uspehom naše agencije. Ali drugače rečeno, prebivalci našega mesta tudi s pomočjo Računovodskega servisa Proevent živijo lepo in polno življenje.”

IR IMAGE D.O.O.
Slide “Kar nekaj časa smo razmišljali o menjavi računovodstva. Odločitev ni bila enostavna, saj smo se bali, da bo postopek kompleksen in dolg. Zato je presenečenje še toliko večje, ko smo se končno odločili. Žal nam je le, da prenosa nismo naredili že prej. V računovodskem servisu Proevent je ekipa strokovnjakov, ki nudijo celostno podporo našemu zavodu v vsakem trenutku, ker nam v mesečnem pavšalu, poleg knjiženja, zagotavljajo tudi brezplačno svetovanje.”

Neža Koren, direktorica
ZAVOD RIKUS
Slide “Presenetila me je hitra odzivnost, prijaznost in strokovnost. Vsekakor dober razlog, da vas z veseljem priporočim naprej. Veseli me, da nisem obravnavan le kot številka. Oseben in človeški odnos mi pomeni veliko!”

Enes Durić, izvršni direktor
GESLO D.O.O.
Slide “Zelo smo zadovoljni s storitvami Računovodskega servisa Proevent. Navdušeni smo nad prijaznostjo njihovega osebja, njihovo odzivnostjo in strokovnostjo. V primerjavi z naši prejšnjim računovodskim servisom pa predvsem izstopajo po učinkovitosti. Njihovo osebje ima izjemno sposobnost prilagajanja našim potrebam in željam, kar nam prihrani veliko časa.”

Markuš Aleš, direktor
AVTOŠOLA IDEAL
Slide “Zdravstvena dejavnost je zavezana k specifičnim pravilom in zakonom. Zato nam je pri računovodskem servisu pomembno predvsem zaupanje v strokovnost njegovih storitev z zakonom. Prav vse to nam ponuja računovodski servis Proevent. So strokovni, zanesljivi, natančni, odzivni n konkurenčni … z veseljem jih priporočim.“

Ana Franjković, dr. dent. med.,
Mirna Franjković, dr. dent. med.
SKYLAB DENTAL
Slide “Zelo mi je všeč, ker imate prijazen odnos do strank, hitro odzivnost in številni koristni nasveti, ki sem jih dobil v zadnjem letu, so vsekakor dober razlog, da vas priporočim naprej.”

Zdravko Oblak, direktor
KROVSTVO IN KLEPARSTVO OBLAK
Slide “S podjetjem Proevent d.o.o. sodelujemo že vrsto let. Njihova strokovnost, zanesljivost, osebni odnos in dobri nasveti so vrline, ki nam omogočajo, da se posvečamo svojemu delu, skrbi za računovodske storitve pa prepuščamo Proeventu. Vedno nam znajo tudi dobro svetovati. Upamo, da bo tako sodelovanje še dolgo trajalo.”

Igor Martinšek, direktor
TERRAGIS D.O.O.
Slide “Zelo smo zadovoljni s storitvami računovodskega servisa Proevent. Predvsem nam je všeč njihova odzivnost, strokovnost in zanesljivost. Pomagajo nam pri razni administraciji, kar nam prihrani precej časa.”

Rok Zobavnik, direktor
SANELEC D.O.O.
Slide “S partnerji gradimo dolgoročen in zaupljiv odnos, v katerem predstavljata strokovnost in odzivnost pogoj za sodelovanje. Področje računovodstva zagotovo sodi med najpomembnejše elemente uspešnega in učinkovitega poslovanja vsakega podjetja. Zato smo se odločili za Računovodski servis Proevent.”

Gregor Zalaznik, direktor
DECRA.NET
Slide "V našem podjetju smo se odločili za menjavo računovodskega servisa in prek priporočil našli Proevent. Njihova ponudba je bila sprejemljiva in zelo konkurenčna. Pomoč ob zagatah, ki so vsakodnevne in ponavadi potrebne takojšnjega urejanja, takojšnja odzivnost in hkrati tudi prijaznost referenta so tiste prednosti, zaradi katerih ostajamo zvesta stranka računovodskega podjetja Proevent. Nikoli nimam občutka, da motim in »težim«. Nasvet, ki je pogosto »zlata vreden« in zakonsko utemeljen, je vreden svojega denarja."

Mirjam Kepic, direktorica
PRIVOŠČITE.SI
Slide "Strokovnost, pravočasnost, natančnost in prijaznost so značilnosti vašega dela. Kot vaša stranka se počutim varno v poslu. Hvala in hvala vašemu osebju, ki ima vedno voljo, čas, potrpljenje in predvsem strokovno znanje, ki nam ga lahko posveti. Kot stranka sem zelo zadovoljen s komunikacijo in hitrostjo razreševanja dvomov. Vedno dobim odgovore na vsa vprašanja, ki so strokovna in podprta s poznavanjem zakonov, ki jih je neskončno veliko in za enega malega podjetnika jim je preprosto nemogoče slediti. Zato se počutim precej prijetno, ko lahko pokličem svoje računovodstvo za informacije ali nasvete, od katerih bom vedno hitro dobil rešitev za trenutne težave ali odgovor na vprašanje.

OKIĆ- Transporti d.o.o.
Zasebnost
Ko obiščete našo spletno stran, lahko prek vašega brskalnika shranjuje podatke iz določenih storitev, običajno v obliki piškotkov. Tu lahko spremenite svoje nastavitve zasebnosti. Upoštevajte, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vaše izkušnje na naši spletni strani in v storitvah, ki jih ponujamo.