Sodelovanje

Vas zanima združitev ali prodaja računovodskega servisa?

Lastnikom računovodskih servisov, ki iščejo nove izzive in priložnosti, ponujamo različne možnosti sodelovanja:

Kaj ponujamo?

Ob združitvi ponujamo možnost zaposlitve vaših zaposlenih, in vam zagotavljamo pošteno plačilo, skrben in profesionalen odnos do vaših strank in možnost razvoja v večji ekipi, ki šteje že več kot 22 strokovnjakov. V naši ekipi opravljamo storitve knjiženja in računovodenja že več kot 450 strankam, obenem pa imamo registrirano tudi svojo SPOT točko.

Zakaj so se podjetja odločila za združitev z našim računovodskim servisom:

Pridružili so se nam

BEMI d.o.o., Ljubljana (1. 5. 2015)

stranka o prehodu:
Geslo d.o.o.: "V začetku prehoda sem imel pomisleke glede na to, da me bodo napotili k novemu servisu (skrbniku), vendar sem bil pozitivno presenečen, ker so v novem podjetju zaposlili prejšnjega/sedanjega skrbnika, s katerim sem serviseran v zadovoljstvo obeh."
Enes Đurić, direktor

TRIBO d.o.o., Ljubljana (1. 6. 2016)

stranka o prehodu:
VACSERVIS d.o.o.: "Poslujem že od leta 1996. Letos smo z združitvijo TRIBA pristopil v PROEVENT. Sama zamenjava je potekala zelo dobro in ni bilo nobenih problemov. Sem pridobil nove dimenzije in dodatne informacije, tako, da sem z zamenjavo zelo zadovoljen in jo priporočam vsem, kateri s trenutnim servisom morda niso popolnoma zadovoljni."
Stojan Tašner, direktor

ANTERA d.o.o., Ljubljana (1. 9. 2017)

stranka o prehodu:
Poslovna Ikona: "Prenosa med računovodskimi servisi sploh nismo občutili. Edino, kar se je spremenilo, je bila lokacija. Ta se nahaja skoraj v centru mesta in je lahko dostopna.S samo storitvijo pa smo zelo zadovolji. Pričakal nas je nasmejan kolektiv, ki nam poleg strokovnih nasvetov in točno oddanih poročil skuha še kavo. Ob neobveznem pogovoru rešimo marsikatero zagato s področja mednarodnega poslovanja. Zelo dobra izkušnja, tako s prenosom, kot z novim servisom. Proevent d.o.o. resnično priporočamo vsem našim partnerjem."
Saif Ullah, direktor

M.L. d.o.o., Ljubljana (1. 7. 2018)

stranka o prehodu:
RSN MEDIA d.o.o.: "Za zagotavljanje širokega nabora storitev in končnih rešitev na področju vizualnih komunikacij zahteva sposobnost, iznajdljivost in znanje naših zaposlenih ter naših partnerjev. Uspešno zaključeni projekti in zadovoljstvo naših strank, potrjuje sposobnost naše ekipe. Del naše ekipe pa so tudi naši partnerji h katerim spada seveda tudi podjetje Proevent."
Peter Predanič, direktor

MRVAR d.o.o. (1. 12. 2018)

stranka o prehodu:
ANOK: "Proevent sestavljajo ljudje, ki me vedno sprejmejo z nasmehom, pozitivno energijo, so strokovnjaki na svojem področju in imajo profesionalen odnos. Kljub temu pa ohranjajo tisto domačo atmosfero, pri kateri se počutim udobno, in ki ustvarja zaupanje.”
Andrej Nadrih, direktor

Gospodarno vodimo kot dober zaposlovalec

Družba Proevent (odlikuje nas 25-letna tradicija poslovanja) se je več let zapovrstjo uvrstila med finaliste izbora Zlata nit. Zlata nit je medijsko-raziskovalni projekt časnika Dnevnik. Kot eden osrednjih medijev Republike Slovenije časnik Dnevnik s promocijo podjetniške inovativnosti, primerov dobrih praks na področju zaposlovanja ter kakovosti delovnih mest nosilce uveljavlja kot zgled in navdih poslovnega in širšega okolja.

Z medijsko-raziskovalnim projektom Zlata nit – izborom najboljšega zaposlovalca, želijo vplivati na dinamičen razvoj zaposlenih in organizacij ter prispevati h konkurenčnosti slovenskega gospodarstva in s tem poudarja pomen kakovostnih odnosov med podjetjem in zaposlenimi. V našem podjetju se zavedamo, da je skrivnost uspeha v spodbujanju izobraževanja zaposlenih in ustvarjanju dobre organizacijske klime.

Projekt Zlata nit podpirajo najvidnejši predstavniki poslovne javnosti, civilnih združenj in akademskega sveta. Častni pokrovitelj projekta Zlata nit je Ministrstvo za delo, družino in socialne zadeve RS.

Oglasite se nam

Če vas združitev zanima in imate dodatna vprašanja vas prav lepo vabimo na kratek informativen sestanek, kjer lahko najdemo kvalitetne in dolgoročne rešitve za vas, vaše sodelavce in vaše stranke ter se tudi osebno spoznamo.

Nadejamo se uspešnega sodelovanja z vami,

Janez Levec, direktor družbe

01 300 32 10, janez.levec@proevent.si

Če vas sodelovanje zanima in imate dodatna vprašanja, vas prav lepo vabimo na kratek informativen sestanek, na katerem bomo zagotovo našli kvalitetne in dologoročne rešitve.

01/300 32 10

Reference

Zasebnost
Ko obiščete našo spletno stran, lahko prek vašega brskalnika shranjuje podatke iz določenih storitev, običajno v obliki piškotkov. Tu lahko spremenite svoje nastavitve zasebnosti. Upoštevajte, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vaše izkušnje na naši spletni strani in v storitvah, ki jih ponujamo.