O nas

Uveljavljen računovodski servis

Podjetje Proevent d.o.o. je uveljavljen računovodski servis, ki nudi računovodske storitve številnim podjetjem v Sloveniji in tujini. Zgodovina podjetja Proevent sega v leto 1995 – dolgoročna partnerstva gradimo na zaupanju in vzajemnem sodelovanju, zato vsako stranko obravnavamo individualno in z veliko mero razumevanja njenih potreb in želja.

Popolna podpora

V usklajenem pavšalu zagotavljamo brezplačno svetovanje, naše stranke pa dobronamerno opozarjamo tudi na morebitne nevšečnosti ali za njih obremenjujoče obveznosti, ki jih je v želji po urejenih računih potrebno sprotno reševati. Velikokrat povemo tudi tisto, česar drugi nočejo, a vse v želji po uspešnem in učinkovitem poslovanju naših partnerjev.

Ekipa strokovnjakov

Ekipo strokovnjakov nenehno izobražujemo in usposabljamo tako na področju računovodstva kot na področju davkov. Znanje in izkušnje zaposlenih v Računovodskem servisu Proevent zagotavljajo visoko kakovostne storitve, ki so, poleg osebnega pristopa in hitre odzivnosti, osnova za optimizacijo poslovanja naših strank.

janez_2
Janez Levec
Direktor družbe

“Verjamemo v uspeh na podlagi truda, marljivosti in nenehnega izpopolnjevanja. Zato našo ekipo strokovnjakov nenehno izobražujemo in skrbimo za osebni pristop ter hitro odzivnost.”

irena_2
Irena Vodušek
Strokovna direktorica

“Dolgoročna partnerstva gradimo na zaupanju in vzajemnem sodelovanju, zato vsako stranko obravnavamo individualno in z veliko mero razumevanja njenih potreb in želja.”

Statistika

0
Strokovnjakov
0
Let izkušenj
50
Ustanovljenih podjetij
200
Zadovoljnih strank
400
Delovnih dovoljenj
1000
Obračunov plač

Reference

Zasebnost
Ko obiščete našo spletno stran, lahko prek vašega brskalnika shranjuje podatke iz določenih storitev, običajno v obliki piškotkov. Tu lahko spremenite svoje nastavitve zasebnosti. Upoštevajte, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vaše izkušnje na naši spletni strani in v storitvah, ki jih ponujamo.